Fitness

Ingen grunn til å sluntre unna treningen! Arena Treningssenter holder til i Stadionparken, og flere av de største bedriftene har egne trimrom. Her har du muligheten til å få unnagjort treningsøkten før eller etter jobb. 
Hinna Park Helse & fitness

Arena treningssenter

Arena Treningssenter har langåpent hver dag, slik at du har gode muligheter til å tilpasse trening inn i din travle hverdag. For deg som foretrekker morgentrening, har de åpent fem dager i uken fra kl 06.00. Morgenspinning/bodypump fra klokken 06.30 til 07.15 anbefales sterkt. Frokost serveres i kafeen etter treningen. Ingenting er som å starte dagen frisk og opplagt etter en god treningsøkt!

Lokaler
Arena har nye, rene og moderne fasiliteter med flotte garderober, badstu, isdusj, massasje, solarium og stor bemannet barnepass (lekerom).

Treningsfaglig tilbud og kompetanse
PT (personlig trener), treningsveiledning, coach og massasje er tjenester som ivaretar og bidrar til at Arenas medlemmer får godt utbytte av medlemsskapet sitt.  

Bedriftsmedlemskap
Forebyggende helsearbeid er en svært viktig faktor for å få ned sykefraværet, øke produktiviteten og gi bedre trivsel på arbeidsplassen. Kroppen styrkes slik at den tåler flere fysiske og psykiske påkjenninger, både på jobben og i fritiden. Arena Treningssenter ønsker å hjelpe deg med planleggingen og gjennomføringen av treningsopplegg for alle ansatte hos dere. Ta kontakt med en av deres medlemsrådgivere på telefon 51 42 66 86 eller 51 80 09 00.

Les mer